Hoşgeldiniz, visitor! [ Giriş

adana escort

Kocamdan gizli anal yapıyorum

Adana Arkadaş Escort, Adana Ateşli Escort, Adana Escort, Adana Evli Escort, Adana Olgun Escort, iri göğüsler 23 Ocak 2015

Selamlar benim adım Gülsen. 28 yaşında türbanlı, balık etli ve kocasından gizli kaçamaklar yapan, heyecanı ve sert olan her şeyi seven bir bayanım. Lütfen gerçekliğimi sorgulayacaklar asla bana yazmasınlar. Ben artık bu tarz ithamlarla uğraşamıyorum. Gizli Adana escort bayan her yerde bulunuyor, ben ilk değilim. Bu yüzden sahte olduğumu düşünüyorsanız yazımı terk edin. Kimseye bir şeyler ispatlamak zorunda değilim. Daha önce de başka adlarla buraya hikayemi bırakmıştım ve aradığım ilişkileri bulmuştum. Şimdi de aynı şeyi umut ediyorum.

Dolgun bacaklara ve bakımlı ayaklara sahibim. Fanteziler çok hoşuma gidiyor özellikle gizli kapaklı şeyler beni benden alıyor. Neden diye soracak olursanız buna verecek net bir cevabım yok ancak eminim sizlerin de bu tarz şeyler hoşuna gidiyordur. Başlıkta anal yaptığımı söyledim. Ancak anal yaparken bazı şartlarım var.

Öncelikle anal yapacağım erkeğe güvenmeliyim. Hem temizlik hem de aletin işlevi açısında gerekli güveni verirseniz sizlerle anal deneyebilirim. Bunun dışında sert erkekler çok hoşuma gidiyor. Her türlü pozisyona ve fanteziye açığım.

Lütfen bana sadece 24 yaş üzeri erkekler yazsın. Daha ufaklarıyla ilgilenmiyorum.

Ve ayrıca, ben gizli ve evli bir bayanım. İlişki yürüteceğim kişi ya da kişiler bu gizliliğe saygı duymalı. Ancak her şeyde rik olduğu gibi bu olayda da riskler var ve kendinize güveniyorsanız gelin.

Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum.

  

2979 Toplam Görüntülenme, 3 Gün

  

36 Yanıtlar için “Kocamdan gizli anal yapıyorum”

  1. mutlu Üzerinde 23 Ocak 2015 @ 16:46

    Selam seninle her türlü fanteziye açığım sexte sınırım yoktur 053

  2. uğur Üzerinde 23 Ocak 2015 @ 20:01

    tanışmak isterseniz cep no bekliyorum ne olur arayın yaşım 32 bende evliyim belirteyim

  3. sporty Üzerinde 24 Ocak 2015 @ 00:37

    Heyecanını paylaşabilirim…

  4. memet Üzerinde 24 Ocak 2015 @ 02:06

    Selam. iyi geceler. nasılsınız? Sizi tanımak isterim.eğer eğer sizde isterseniz cevabınızı bekliyorum. tşkler

  5. Abdullah Üzerinde 24 Ocak 2015 @ 03:15

    Askeri personelim sizinle görüşmek istiyorum gizlilik benım için önemli iyi geceler

  6. ayhan Üzerinde 24 Ocak 2015 @ 03:50

    slm sizinle tanışmak isterim cnm mümkünse güven ve gizlilik önemlidir.

  7. Cenk Üzerinde 24 Ocak 2015 @ 04:42

    Merhabalar. Yazınızı okudukça isteğim daha da arttı. Geri dönüş yaparsanız sevinirim. Bekliyorum..

  8. Emre Üzerinde 24 Ocak 2015 @ 07:16

    Selmlar. Gülsen hnm nasılasınız harika ve özel bı bayanınız ismim Emre y. 35 pozitif sempatik atletik bı erkeğim sizinle tanışmayı gizlilik icerisinde heyecanli anlar yasamayi cok isterim bana emilden ulaşırsanız cok sevinirim.k.iyi bakın

  9. rahim Üzerinde 25 Ocak 2015 @ 00:59

    Ara görüselim

  10. sedat Üzerinde 25 Ocak 2015 @ 20:28

    Tatlim ben adana seyhanden sedat istersen gorusuruz

  11. mert Üzerinde 26 Ocak 2015 @ 04:26

    Slm bnde evliyim bu kcamaga hazirim tam senin istedigin gbi hatta fazlasi kocaman kalin 22cm sni tahmin edip ucaracak alet burda

  12. atilla Üzerinde 26 Ocak 2015 @ 14:35

    merhaba ben atilla tam itedigin gibi bir erkegişm ve fantazilerinde cok hıoşuma gitti mutlaka tanişmalişyiz

  13. Murat Üzerinde 26 Ocak 2015 @ 17:07

    Merhaba Gülsen hanım arzu ederseniz görüşebiliriz cevabınızı bekliyorum

  14. erhan Üzerinde 26 Ocak 2015 @ 17:38

    Slm tatlim bende adanaliyim esrefpasadan bende evliyim gizlilik icinde kacamak yapalimmi yalamak emmek istermisin sikimi? Bana ulas bekliyorum her türlü fantaziye acigimm

  15. mert Üzerinde 27 Ocak 2015 @ 10:23

    Gulsen bende gizlikik icerisinde seninle gorusmek isterim yasim 29 adanadeyim temiz durust ve yakisikliyim istersen bana ulasabilirsin [email protected] saygikarimla seni deliye donduruum vazgecemezsin benden

  16. murat Üzerinde 27 Ocak 2015 @ 13:03

    Bu gizli bulusmaya hazirim arayim birlikte olalim bana uyumlu ve heyecanli bir bulusma olur hep evli bie bayanla birliktwlik olsun istemisimdir aramanizi bekliyorum ben 33 yasindayim arayin lutfen.

  17. kağan koç Üzerinde 28 Ocak 2015 @ 03:47

    slm. canım, yazını okuduğumda çok tahrik oldum, hijyene ve gizliliğe önem veriyorsan 1 kereye mahsus görüşmek isterim senle, beni tanıyınca anal yapmak isteyeceğinden de şüphem yok, öpüyorum.

  18. bishop Üzerinde 28 Ocak 2015 @ 15:27

    Ben adana dan volkan dikkatini çeker cvp yazarsan seninle çok işimiz var demektir

  19. bora Üzerinde 29 Ocak 2015 @ 11:56

    Slm canim yas 40 seni bekliyorum

  20. cihan Üzerinde 30 Ocak 2015 @ 00:15

    Selam görüşebilirmiyiz.

  21. metin Üzerinde 1 Şubat 2015 @ 23:13

    merhabalar nasılsnızsizinle reel görüşmek isterim her konuda güveneceğiniz bir arkadaş düşünürseniz görüşmek isterim sizinle malinizi bekliyorum

    saygılar
    metin

  22. Deniz Üzerinde 4 Şubat 2015 @ 01:06

    Slm ben bornavadan muratSizinle tanımak görmek beraber olmak isterim

  23. Emir Üzerinde 4 Şubat 2015 @ 15:01

    Merhaba yaşım 25 görüşmek istiyorum

  24. mert Üzerinde 22 Şubat 2015 @ 20:18

    Sekste ve yasantinda sana istediklerini verebilirim. 36 yasinda ve kariyer sahibiyim.

  25. recep Üzerinde 23 Şubat 2015 @ 01:26

    merhaba bende gizlilge onem verırım vede sınırsız sex severım inanki pişman olmuyacaksın adanadeyim 53 mutlaka ara

  26. muharrem Üzerinde 2 Mart 2015 @ 21:53

    yaşım 27 adanadeyim görüşelim lütfen

  27. hasan Üzerinde 13 Mart 2015 @ 13:33

    Telefoñunuzu mesaj atarsaniz gorusuruz

  28. aryol Üzerinde 14 Mart 2015 @ 02:33

    Selam iyi geceler tanışmak isterseniz mesaj atın konuşalım

  29. adanaden can Üzerinde 6 Nisan 2015 @ 17:57

    selam uulaş bana tam aradıglın biriyim

  30. fahrettin Üzerinde 27 Haziran 2015 @ 18:40

    Merhaba Gülşen hanim ben adanaden fahrettin bekarim diğer adıyla dulum isterseniz size biraz kendimden bahsedeyim yaş 41 boy178 kilo 90 yapılı kısa kır saçlı her turlu fantazilere açık olan birisiyim gizlilik saygı temizlik en olmazsa benim olmazlarimdir gerçekten ben arkadaslik güzel bir beraberlik iliski isterseniz uzun bir ilişkiye de açığım siz nasıl isterseniz tabi sizinle tanışmak isterim. Sizde isterseniz tabi tsk

  31. yakup Üzerinde 14 Temmuz 2015 @ 08:38

    29 yaşındayım ve oldukça bakimli bembeyaz hazırım ya sen ? antalyalıyım seyahat engeli yok 1,73 boy 68 kg hayatim ara beni ask ertelemeye gelmez

  32. ercan Üzerinde 30 Temmuz 2015 @ 00:05

    Merhaba kalin bacakli bayanlara karsi yuksek derecede haz aliyorum

  33. şenol Üzerinde 11 Ekim 2015 @ 19:56

    adanadeyim yaş 35 her şey aramızda yaşanır gizliyim

  34. hizli70 Üzerinde 26 Kasım 2015 @ 16:06

    HALA DÜŞÜNÜRSEN ELBİSELERİNİ ÇIKARMADAN SADECE ALTINDAKİ HERŞEYİ ÇIKARDIKTAN SONRA ÜSTÜNDE NE DİYORSUNUZ PARDÖSÜYLE KALMIŞ BİR ŞEKİLDE VB. FANTAZİLERE VARSAN İLETİŞİME GEÇ BENİMLE

  35. hizli70 Üzerinde 26 Kasım 2015 @ 16:08

    BENDE EVLİYİM VE MUTSUZ OLDUĞUM YERLER VAR BİRAZ ÖZEL OLACAK AMA FAZLA CANINI ACITACAK KADAR DEĞİL NORMAL ÖLÇÜLERDE DİR.
    SENİN YAZDIĞIN GÜVEN VE TEMİZLİK MESELESİNİN AÇILIMI BU SANIRSAM.
    GÖRÜŞMEK ÜZERE

Cevap Bırakın

Yorum yapmak için oturum açmış olmalısın .

  • Adana Escort Pelin

    by on 11 Mart 2020 - 0 Comments

    Cinsel isteği yüksek, yani libidoları her zaman uçlarda olan beylerin sıkıntılarını çok iyi biliyorum. İsmim Helin ve seks konusunda aşırı istekli olan beyleri escort görüşmeleri yaptığım daireme davet ediyorum. Birçok erkek seks isteğini kontrol edemiyor ve kendini ister istemez kalitesiz ortamlarda bulabiliyor. Bunun sebebi her zaman ulaşabileceği ve kaliteli olan bir hatunu bulmakta zorlanması. Ancak […]