Hoşgeldiniz, visitor! [ Giriş

adana escort

Adım Sümeyye, iri memeliyim ve erkek arıyorum

Adana Escort Ajans, Adana Escort Bilgiledirme, adana kız resimleri, Adana Yepyeni Escort, Escort Hikayeleri 12 Ocak 2015

Selamlar ben çıtır mı çıtır ve büyük memeli bayan Sümeyye. Bu sitede ki samimiyete ve siteden erkek bulan diğer bayan arkadaşlarıma güvenerek sizlere yazıyorum. Ben 24 yaşında birisiyim ve gerçekten de bu sitede ki bayanların birilerini bulduğunu ve aradıklarına ulaştıklarını duyduğum için yazıyorum. 70 kilodayım ve tahmin ettiğiniz gibi dolgun bir vücuda ve büyük memelere sahibim. Meme ölçüm 95B idir. Bundan çok memnunum. Memelerim hiç bir şekilde sarkık değil ve dimdik karşıya bakıyor.

İri memeli bayan Sümeyye erkek arıyor

Yukarda da belirttiğim üzere benimle gizlilik çerçevesinde görüşecek ve ihtiyaçlarımı giderecek kişiler aramaktayım. Bana inanmayan beyler için kendi resmimi aşağıya koydum ve inanmayanların yorum dahi yapmamasını istiyorum. Zaten beni isteyenler yorum yaparlar ve ben onlara ulaşırım.

Bu sitede bazen saçma sapan yorumlar görüyorum. İnsanlar yazılan hikayelere inanmıyorlar ve buna öcüymüş gibi bakıyorlar. Tekrar ediyorum, buradan kendine uygun eş bulan bayan arkadaşlarım ve sayısı her geçen gün artıyor. Bende bu furyaya artık katılmış bulunuyorum.

Yanda da resmimi görüyorsunuz. Memelerim oldukça dik ve çok tatlı bir surata sahibim. Beklemeden yorum atın lütfen. Yoruma sadece kendinizle ilgili bir kaç kelime yazmanız yeterli. Telefon numaralarına bakmamaktayım.

Yorumdan sonra mailinize sürekli bakmanızı öneriyorum 😉

 

2693 Toplam Görüntülenme, 1 Gün

  

22 Yanıtlar için “Adım Sümeyye, iri memeliyim ve erkek arıyorum”

  1. ahmet Üzerinde 12 Ocak 2015 @ 12:06

    harikasın canım tanışalım

  2. yılmaz Üzerinde 12 Ocak 2015 @ 21:28

    bu resim sana aitse hemen görüşelim

  3. burak Üzerinde 12 Ocak 2015 @ 23:13

    merhaba tanışalım mı ?

  4. ali Üzerinde 12 Ocak 2015 @ 23:31

    merhaba; sizinle görüşmek isterim.

  5. Sadi Üzerinde 13 Ocak 2015 @ 20:42

    Gelgörüşelim

  6. Efe Üzerinde 14 Ocak 2015 @ 06:42

    Slmlar sümeyecek hnm nasılasınız ismim efe yasım uygun size cok hoş bı harika bayanınız sizinle tanışmayı cok isterim bana email adresimden ulaşırsanız sevinirim.k.iyi bakin

  7. adana.. Üzerinde 14 Ocak 2015 @ 20:08

    22 yasindayim yüreğirta oturuyorum. Uzatmiycam tanismak istersen cevabini bekliyorumm

  8. aykut Üzerinde 14 Ocak 2015 @ 20:59

    bana ulaşın

  9. Okan Üzerinde 14 Ocak 2015 @ 22:49

    Çok rahat anlaşabileceğimize inanıyorum mesaj atarsan konuşurus bol bol 🙂

  10. jhonma Üzerinde 14 Ocak 2015 @ 22:49

    Selam 35 yasindayim zevk vermeyi almaktan daha cok severim istersen deneyebilirsin

  11. Faruk Üzerinde 19 Ocak 2015 @ 04:52

    21 yaşındayım sarışın yeşil gözlü biriyim en maj bekliyorum

  12. erdem Üzerinde 22 Ocak 2015 @ 21:52

    Sümeyye hanım bana tanışma şerefini veriseniz beni dünyanın en mutlu insanı yaparsınız

  13. kağan koç Üzerinde 28 Ocak 2015 @ 06:38

    slm. canım, ben atletik yapılı biriyim ve seni her konuda tatmin edebilirim, öpüldün.

  14. Kemal Üzerinde 1 Şubat 2015 @ 22:54

    Merhaba Sümeyye Hanım, size hak ettiğiniz ilgiyi gösterebilecek biriyim. Farklı zevkleri birlikte tadabiliriz. En kısa zamanda dönüş bekliyorum.

  15. Yunusemre Üzerinde 2 Şubat 2015 @ 01:01

    Slm tatlim 19 yasindayim abazaliktan oluyorum sikim 19 santim istersen bulusalim o guzel goguslerin arasina yarami sokmak icin sabirsizlikla bekliyorum

  16. oktay Üzerinde 6 Şubat 2015 @ 21:56

    tanışabiliriz

  17. kenan Üzerinde 17 Şubat 2015 @ 00:47

    180 by yeşil gözlü sarı kafayım karadenizliyim Meil at bekliyor m

  18. Hakan Üzerinde 17 Şubat 2015 @ 22:43

    sümeyyecim bayıldım o dimdik karşıya bakan göğüslerine 🙂 en yakın zamanda seninle görüşmek isterim mailini bekliyorum 🙂

  19. Emre Üzerinde 23 Şubat 2015 @ 22:27

    38 yaşındayım telefonununu bekleyeceğim 9

  20. aliarda Üzerinde 8 Nisan 2015 @ 00:39

    En kısa zamanda seninde görüşmek isterim bayıldım sana bekliyorum dönüş yapmani

  21. murat Üzerinde 24 Mayıs 2015 @ 11:41

    bodrumdan yazıyorum 30 yasındayım

  22. selcuk Üzerinde 26 Mayıs 2015 @ 10:09

    Slm tatlim gercekten cok his birisin seninle tanismak isterim bana burdan ulas seninle jersey yapa biliriz bekliyorum

Cevap Bırakın

Yorum yapmak için oturum açmış olmalısın .

  • Adana escort sitesindeki kaliteli kızlar

    by on 8 Haziran 2020 - 0 Comments

    Kusursuz birliktelik isteyenlerin genellikle kaliteli Adana eskort kadın aradıkları ortada ve olay niteliği taşıyan mükemmel Adana escortlar şehrin havasını değiştirmekte. Üst düzey beklentilere sahip erkeklerle bir arada olmayı gerçekten seviyorum ve ben kendimi sunarken erkeğimin nelerden hoşlanacağına göre hareket ediyorum. Cinsel ihtişamın ne kadar özel olduğunu anlayacaksınız ve farklılığımla aklınızı başınızdan almak istiyorum. Duygusal birisi […]