Hoşgeldiniz, visitor! [ Giriş

adana escort

 

Dipdiri ve dolgunum, zevk için görüşüyorum

  • Listelenmiş: 19 Ocak 2015 17:17
  • Süre sonu: This ad has expired

Açıklama

Altta ki resmimle sizlere selam demek istiyorum. Resim gerçek mi diye soracaklar uzak durursa sevinirim.

Yukarıda gördüğünüz sarışın, güzel ve buğday tenli at gibi hatun benim. Adım ise Dilara. 27 yaşındayım. Ben bir escort Adana kızı değilim. Ben sadece zevk için görüşme yapan ve burada ki insanlara güvenen bir hatunum. Bugüne kadar hep egom okşandı ve hep el üstünde tutuldum ancak inanın bu durumdan bir süre sonra çık sıkılıyorsunuz ve yeni heyecanlar arıyosunuz. Ben de yeni heyecanlar arayan bayanlardan oldum ve resmimle beraber buraya geldim.

At gibi hatun escort Adana Dilara

Ben çukurova escort bayanlarını iyi tanıyorum. Onlar Adana’in en kaliteli ve popüler bayanları. Adana’in en sınırsız escort bayanları çukurova’den çıkıyor, biliyorsunuz sanıyorum.

Benim ne aradığıma gelirsek, olgun ve sert bir erkek arıyorum. Erkeğim olabilecek fizikte ve güçte bir erkek. Lütfen sadece 24 yaş üzeri beyler bana yazsın. Yazımın içinde belirttiğim üzere maddiyat benim için önemli değildir, sert ve güçlü arıyorum 😉

Benim için en önemli olaylardan biri de Adana escort bayanları bilen ve tanıyan kişilerdir. Bu siteyi kullanan ve yorum yapan herkesi takip etmekteyim.

3581 Toplam Görüntülenme, 1 Gün

  

Liste Kimliği: 86754bd2024d7a36

Sorunu Bildir

Talebinizi işleme koyuyor, lütfen bekleyin.....

20 Yanıtlar için “Dipdiri ve dolgunum, zevk için görüşüyorum”

  1. Emre Üzerinde 20 Ocak 2015 @ 04:26

    Selamlar dılara hnm nasilsiniz size bunları yazarken dahinheyecan içindeyim muhteşem bı bayanınız ve güçlü bierkek ancak basedebilir sizinle :)ismim Emre y.35 atletim ılımlı sempatik birerkegim sizinle tanışmayı cokisterim bana emalı adresimden ulaşırsanız sevinirim.k.iyi bakin

  2. hasan Üzerinde 20 Ocak 2015 @ 18:04

    slm dilara istersen beni bi gör sonrasına sen karar ver ulasmak istersen numaramı yazarım gerisi sana kalmıs ;))

  3. fatih Üzerinde 20 Ocak 2015 @ 22:39

    İyi aksamlar dilara hanim sizin gibi bir bayanla en yakin zamanda gorusmek isterim

  4. Ali Üzerinde 22 Ocak 2015 @ 00:22

    Merhaba Dilara hanım ben İstanbul’da yaşıyor ve sık sık Adana e geliyorum geldiğim zaman 5 Yıldız otellerde kalıyorum 40 Yaşında ve doyumsuz sert bir erkeğim sabaha kadar sizi yalayabilirim Ocak sonunda oradayim bana mail adresinden ulaşın inanin pişman olmayacak bir sonraki Gelişimi ip ile çekeceksiniz. 🙂 kısa zamanda görüşmek ümidiyle öpüyorum sizi

  5. Ylmz Üzerinde 22 Ocak 2015 @ 00:43

    Antalyaya gelirmisin

  6. sukru Üzerinde 22 Ocak 2015 @ 15:49

    bu numaradan bana ulasirsan sevinirim

  7. Bayram Üzerinde 23 Ocak 2015 @ 00:16

    Mrhb dılara hanım nmr verırsenız tskkrlr

  8. Bayram Üzerinde 23 Ocak 2015 @ 00:18

    Mrhn dılara hanım tlfn numaranızı verırsenız tskrlr

  9. fırat Üzerinde 25 Ocak 2015 @ 06:25

    slm dilara sizi tanımak isterim tlfn verebilirseniz tskkrlr

  10. dogan Üzerinde 26 Ocak 2015 @ 05:54

    selam dilara hanım peki sizinle tanışmak nasıl mümkün

  11. dogan Üzerinde 26 Ocak 2015 @ 06:06

    selam dilara hanım peki sizinle tanışmak nasıl mümkün.krıterlere uyduğumu düşünüyoyum

  12. Srcn Üzerinde 26 Ocak 2015 @ 15:14

    mrb dilara hanım dogma büyüme adanali ve cesmede otel isletmeciligi yapmıs cesme asıgı biriyim kendime güveniyorum sizi mutlu edicegimi düsünüyorum eger uygun görürseniz görüsmek isterim mailden bana 7/24 ulasabilirsiniz..

  13. gürcan Üzerinde 29 Ocak 2015 @ 01:07

    şuan çukurovadeki evimde yalnızım benim sana seninde tam benim gibi birine ihtiyacı var eminim ikimizde pişman olmıyacağız.keşke şuan yanımda olsan öpüldün canım

  14. fatih Üzerinde 6 Şubat 2015 @ 21:14

    çukurovaden yazıyorum görüşmemiz mümkün mü iletişim numaranızı yazarsanız sevinirim.

  15. ibrahim Üzerinde 9 Şubat 2015 @ 19:25

    dilara hanim sizin gibi bir bayanla kısa zamanda gorusmek isterim

  16. tolga Üzerinde 13 Şubat 2015 @ 12:24

    slm adanaden 34 yaş ın dayım..iletişim kura bılmek icin tel.whatsapp tan gore bılırsın istersen .

  17. volga kuzeyyıldızı Üzerinde 20 Şubat 2015 @ 22:57

    slm yavrum 29cm ve kalına dayanabilirim diyosan beni ara seni görelim

  18. jamesbond Üzerinde 26 Mart 2015 @ 10:41

    Sevgili Dilara merhaba. Ben de kısa ve net bir şey yazacağım size. Anlatılmam YAŞANIRIM. Artık takdir sizin. Herşey gönlünüzce olsun. Karadenizli uzun boylu, esmer bir gencim.

  19. muammer Üzerinde 28 Mart 2015 @ 13:03

    30 yaşında ve iri yapılıyım, karşılıklı ihtiyaçlarımıza cevap verebiliriyiz diye düşünüyorum. Bana ulaşabilirsin.

Cevap Bırakın

Yorum yapmak için oturum açmış olmalısın .