Welcome, visitor! [ Login

adana escort

21 yaşımda bu işe başladım şimdi 45 yaşında emekliliğimi bekliyorum

Adana Arkadan Veren Escortlar, Adana Ateşli Escort, Adana Escort, Adana Evli Escort, Adana Popüler Escort, Adana Yeni Çıtır Escortlar, Ailesinden Ayrılan Escortlar, Grup Escort adana, Profesyonel Adana Escort 26 Mart 2015

Selamlar ben 24 yıldır escort piyasasında yer alan, 45 yaşında fakat kesinlikle 30 görünümlü, tam bir olgun suratlı, sarışın, yeşil gözlü, 1.72 boyunda, 95 beden göğüs, 95 beden kalça ve 62 beden beliyle escort Yasemin. Sizlere 24 yıl boyunca çeşitli escortluk hizmeti verdim ve yakın zamanda da özel olarak ödediğim primlerden dolayı emekli olacağım. Gerekli kadar birikimi yaptım ve bu zamana kadar her daim doğru kontrollere giderek tertemiz bir hayat yaşadım! Hizmetimin sonlarına doğru yaklaşırken bu foruma da üye oldum ve birkaç beyle görüşme sağladım. Fiyatım seanslık 30 tl dir ve saatlik için 50 tl talep ediyorum. Ağza boşalma serbest fakat korunmasız ilişki kabul etmemekteyim. Bunun dışında oral seksle boşaltma ya da seks esnasında ağzıma da alabiliyorum. Anal seks serbesttir buna karışmam siz nasıl zevk alırsanız. Tek isteğim bana güzel bir vajinal yalaması yaparsanız ben de zevk alır ve sizi uçururum! Görüşmeleri pansiyon otel ya da kendi evimde yapıyorum. Gecelikte 100 tl ye çıkıyorum. Benimle 18-50 yaş arası tüm beyler buluşmaya gelebilir ve onlara kaliteli bir escortluk hizmeti sağlarım. Benimle buluşmak isteyen beyler yorum atsınlar ben de numaramı onlara sunayım. Maalesef ki direk olarak burada numara paylaşımı yapmamaktayım. Hepinizi öpüyorum bebeklerim…

148 Responses to “21 yaşımda bu işe başladım şimdi 45 yaşında emekliliğimi bekliyorum”

  1. Slm acil bana mesaj atarmisin cok cok acil bekliyorum

  2. Numaranizi 5 gunden beri bekliyorum yollamadiniz yasemin hanim deli gibi yalicam sizi soz ok

  3. adanae 3 günlük geldım acil bana ulaşırsanız sevınırım yas 22 ıkımızde uçalım

  4. adanae 3 günlük geldım acil bana ulaşırsanız sevınırım yas 22 ıkımızde uçalım beklıyorum

  5. mustafa can yılmaz on 1 Nisan 2015 @ 14:42

    yasemin hanım merhabalar deneymli ve olgun olmanız çok dikkatimi çekti 19 yasında ünicersite öğrenciyim sizinle 2 gece görşmek istiyorum numaram mutlaka cevap bkliyorum en yakın zmandasizi örmek istiyorum lütfen numarama mesaj atın veya caldırın siteye geri dönüş yapamam bkliyorum

  6. gecelık dusunuyorum

  7. numaranızı yollarsamız görüşmek isterim

  8. geri dönmenizi bekliyorum.

  9. merhabalar nasılsnız sizi tanımak reel görüşmek isterim iletişim bilgilerini bekliyorum

    metin

  10. Abdullah on 8 Nisan 2015 @ 11:32

    Görüşelim numarani atarmisin

  11. Meraba Nasılsıniz ? Musaitseniz Sizinle Görüşmek Istiyorum Yaşım 22 Istediginiz Türde Beraber Seks Yapabiliriz Sizi Memnun Etmek Interim numara Yollarsaniz Sevinirim

  12. Sex yapmayı cok seviyorum benimle aylık anlaşacak bir bayan arıyorum

  13. sizinle birlikte olmak sizi o zevk deryasinda dolastirmak isterdim ama numara verirseniz

  14. Mrb mesajini bekliyorum

  15. çağrı atarmisiniz

  16. slm canım mesajı gördüğünde numaranı atarsan sevinirim

  17. bekliyorum msjnı bekliyorum

  18. Selam bumusmak isterim numarani at

  19. merhaba yasemin hanım. adanae kısa bir süreliğine geliyorum. numaranızı atarsanız bir geceyi dışarda sizinle birlikte geçirmek isterim

  20. merhaba yasemin hanım. adım deniz, yaşım 33. adanae kısa bir süreliğine geliyorum. numaranızı atarsanız bir geceyi dışarda sizinle birlikte geçirmek isterim

  21. acele gorusmem lazim

  22. Numarani acil yollar misin bana

  23. çağlar on 15 Nisan 2015 @ 19:45

    bu gece müsaitmisin

  24. numaranı yollarsan süper olur canım benım

  25. ara gecelik

  26. cagri atin ben ararim

  27. selam sizden hoşlandım uygunsa konuşmak isterim.

  28. Canm merhaba ben 20 yasndaym bu gece bemim le gorusursen cok sevinirm kendi evim var karsyakada bulusuruz mutlaka bana numaranı yolla seni araym

  29. sizinle buluşmak istiyorum

  30. Selam guzel I’m yasinda 48 olgunum seninle yani yas sayiliriz aklini an gece fantazilerin bana cok guzel uyar seninle gecelik bulusmak isterim ancak 100 yerine 500 tl veririm gercekten 200 çok az bana donup mesajini stars an randevu icin seni geri araya am adim hasan yas 48 boy 185 kilo 85

    Seks hastasiyim eger gecelik seams sinirsiz yok ise çok harika bir gece yasamak istiyorum seninle en derin selam ve saygilarimla
    numaram

  31. bir kaç gün sonra adanae geleceğim bir gece benimle ilgilenir misin cevabını ve numaranı bekliyorum

  32. ULAŞ BANA BEBEĞİM HADİ

  33. Numarani atarmisin bekliyom

  34. akşamcı on 17 Nisan 2015 @ 14:56

    slm sizinle görüşmek istiyorum numaranızı göderirseniz memnun olurum

  35. Mrb yasemincim ben Serkan adanadan ara konuşalım

  36. merhaba ben adanadeyim sizinle görüşmek isterim ben ilişkide sadece kendini düşünen bencillerden deyilim.önce partnerimi zevkten sarhoş eder sonra beraber doruklara çıkarız ayrıca am yalamak en büyük zevklerimdir saatlerce yalasam gık demem bütün zevk sularını yalar yutarım

  37. Selam sizinle görüşmek istiyorum

  38. muharrem on 18 Nisan 2015 @ 10:07

    numaranı bekliyorum

  39. Bebesim numaramı bekliyorum

  40. numarani acil ver

  41. ben vereyim gecelik istiyorum ara veya cagri

  42. ben vereyim gecelik istiyorum ara veya cagri at

  43. Numaranızı alabilirmiyim

  44. Bana mesaj atar misiniz sizi sabırsızlıkla bekliyorum

  45. Selam gorusmek isterim sizinle…

  46. Numaranızı bekliyorum

  47. merhaba görüşmek ve tanışmak isterim..

  48. telini meslarmisin seninle gorusmek istiyorum

  49. Selam yasemin cagri atmani bekliyorum

  50. çukurova on 23 Nisan 2015 @ 00:47

    slm bana Ulaş görüşelim

  51. Merhaba tanışabilirmiyiz numaranızı verme ihtimalimiz var mı

  52. mehmet ates on 24 Nisan 2015 @ 02:37

    Merhaba yasemin hanım yanlız cevap bekliyorum

  53. numarani atar misin ben adana kozagactayim bkliyorum

  54. Merhaba numaranızı yazarmisiniz ? Ben faysal 18 yaşındayım.

  55. Hemen gelcem

  56. Mesaj atarmisin lutfen

  57. burak006 on 26 Nisan 2015 @ 16:18

    sizi tanımak isterim hanımefendi

  58. merhabalar efendim y22 bana ulasirdaniz cok ama cok memnun olurum hatta bos vaktim oldukca hep seninle gorudurum gercekten cok ihtiyacim var. iyi günler.

  59. Merhaba sizi tanimak isterim numaran musait olursaniz sizi gormek isterim ve yalamayi cok severim

  60. numaranı yollarmısın

  61. Merhabalar telefon numaranızı mail olarak yollarsanız sizinle görüşmeye geleceğim

  62. Mail den yazarsan görüşelim

  63. Tatlım tel no gönder yarın görüşelim tamam mı tatlım

  64. Ne zaman müsaitsin numaranı atar mısın?

  65. Tel alabilirmiyim Yasemin hanım Salı gündüz gelmek istiyorum

  66. merhabalar ben görüşmelerde genelde dilimi daha çok kullanmaktan yanayım iyi anlaşacağımızı umuyorum numaranızı verirseniz sevinirim

  67. Yasm 19 ama b kadr olgun ve iddaalı bayanla birlikte olmaktan zevk duyarim

  68. bana donersen gorusebiliriz

  69. Görüşmek mümkün mu acaba numaranızı verir misiniz

  70. Selam yalamak den deli ederim yasim 27 adanadeyim

  71. crazyonur on 7 Mayıs 2015 @ 22:54

    mesajını bekliyorum bekliyorum cnm

  72. Sıra çooook be yaa acep bize düsermi

  73. adanalı on 8 Mayıs 2015 @ 22:51

    acıl numaranı yazarmısın görüşmek ıstıyorum canım.33 yasımdayım senı bekliyorum……..

  74. Adem By_ Darbe on 9 Mayıs 2015 @ 09:17

    Numaranizi yollarmisniz bugun gelicem 100 tl verip 2 saat kalabiliyomuyuz numaram cagri atin bn sizi ararim hanfendi

  75. Acil bulusalim numarani bekliyorum tatlim

  76. Hemen aramanzı bekliyorum canm

  77. Numaranı gönder hemen geleyim

  78. Murat Bulut on 12 Mayıs 2015 @ 22:44

    Numara bekliyorum

  79. hanus ala on 14 Mayıs 2015 @ 13:46

    telefon numaranızı bekliyorum.

  80. bakir genc on 15 Mayıs 2015 @ 02:33

    Merhabalar Yasemin hanım ben 20 yasında 176 boyunda 67 kiloda bakir bir gencim olgun bayanlar çok ilgimi çekiyor hele ki sizin gibi zarif bir olgun bayan eğer sizinde izniniz olursa görüşmek isterim sizi tercih ettim çünkü tam aradığım bir hanim efendisiniz numaranizi bırakırsanız sevinirim saygılarımla. 🙂

  81. Nasil goruscez numara

  82. selm sizinle gorusmek istiyorum

  83. Merhabalar Yasemin Hanım nasılsınız?
    Adım Deniz adana da son sınıf üniversite öğrencisiyim(yakışıklı düzgün diksiyonlu titiz bir erkeğim). Mature fantezim var yani sizin gibi olgun kadınlara zaafım var.Şu an kız arkadaşım olmasına rağmen sizinle gecelik veya bi kaç seans görüşmek istiyorum.Bu konuda yardımcı olur ve öncelik sağlarsanız çok memnun olur ayrıca sizi de erkek arkadaşınız gibi tatmin ederim.Maillerimi günlük kontrol ediyorum.Görüşmek üzere…

  84. slm yasemin hnm ben ceyhanden emre sizin gibi elit bir hanımefendiyle görüşmek isterim bana iletişim bilgilerinizi yazarsanız görüşelim arabam var ulaşım sorunu yok sevgiyle kalın..

  85. Telinigônder

  86. yasemin bana habrr ver sana cakmaya gelicem

  87. Canm numarani atabilirmisin

  88. denizakts on 23 Mayıs 2015 @ 19:28

    Selam hayatımın kadını yasemin. Ben deniz yaşım 25.. Hep senin gibi olgun bi bayanla birlikte olmak istemişimdir. Bu istegim yalnızca bir kere oldu ve inanılmaz bir gece geçirdim. O yüzden olgun bayanın tadı her zaman farklı olmuştur seninde cok farkli olduğuna inanıyorum. Seninle özelliklerinimiz isteklerimiz arzularımız uyuşuyor bebegim. vajinanı doyasıya yalamak istiyorum. Seninle sabaha kadar sevişmek ve ikimizinde uçacaği bir gece istiyorum senden. Bana dönüş yaparsan olumlu yada olumsuz bir cvp verirsen sevinirim aşkım. Tabi ki gönlüm olumlu cevap vermenden yana, beni seç pişman olmayacaksın bitanem aşkım meleğim kadınım herseyim benim. Öptüm bal dudaklarından muuaaahhhhh ♡♡♥

  89. istediğin zaman buluşabiliriz.

  90. merabalar hanfendııı sızın vajınanız saatlerce yalayabılrımmm yasım 27 numaram

  91. iyi geceler seninle beraber güzel bir zaman geçirmek iyi olur aslında ikimizde çok eğleniriz

  92. slm sizinle nasıl ve nerde görüşebilir bana bilgi verin lütfen

  93. slm yasenim görüşmek istersen numaramı bırakıyorum umarım yakın zamanda görüşme dileğiyle

  94. slm ben 26 yasındayım bu gece yalnız ve çok azgınım buluşmak istiyorum eger görüşmek istersen acil cvp yazarsan sevinirim adanada oturuyorum. yasemincim.sarışın 1.80 boyunda 65 kilodayım.

  95. Cnm senin gibi olgun bi bayan la beraber olmayi cok seviyorum sabaha kadar yalarim tel

  96. mrb

  97. Numaranı yollarmısın cnm hasretle bekliyorum seni 🙂

  98. hemen dönersen çok memnun olurumm

  99. sizinle günlük kalmak ya da adana dışında sizi misafir etmek isterim bana ulaşırsanız sevinirim…

  100. Numaranı yollar mısın bebegim beklıyorum.

  101. ugur aydın on 31 Mayıs 2015 @ 19:06

    tam aradıgım bayansınız sizinle en kısa zamanda görüşmek istiyorum ,,,,,

  102. ugur aydın on 31 Mayıs 2015 @ 19:07

    ne kadar çabuk numaranı werirseniz oo kadar çabuk görüşürüz canım benim

  103. Acil numara lütfen

  104. Numaranızı verirmisiniz

  105. aslan1905 on 3 Haziran 2015 @ 14:35

    Numaranızı verirmisiniz

  106. slm tatlım yarın hemen görüşelim bana numaranı hemen yolla arayayım ve konuşalım gerekirse bu gecede gelebilirim gecelik olarak

  107. numara bekliyorum halen

  108. Sizi gecelik manisada kendi evimde misafir etmek isterim. Tel nosu verebilirmisiniz?

  109. Acil bekliyorm seni 🙂

  110. İyi günler, halen daha burayı aktif olarak kullanıyormusunuz bilmiyorum fakat sizinle görüşmek istiyorum.Ayrıca olgun bayanlara ilgim olmasıda olayın ayri bir boyutu.Bana ulaşırsanız sevinirim.

  111. sllmm telını beklıyorum

  112. Randevu almak istiyorum

  113. Merhaba sizinle gorusmek istiyorum tam aradigim kadinsiniz.ulasirsaniz sevinirim

  114. Mrb numaranızı verir misiniz sizi doruklara çıkara bilirim 😉

  115. olgun hatunları severim anal ve ağza boşalma dikkatimi çekti gecelik 200 veririm bana acil dönüş yapmalısın..

  116. merhaba ben Mete olgun bayanlara karşı her zaman büyük ilgim olmuştur. çünkü ne istediğimi daha iyi biliyorlar. sizinle görüşmek istiyorum. irtibat için numaranızı bırakırsanız sevinirim.

  117. bana ulaşın lütfen

  118. Lutfrn numaranizi yollayabilirmisiz.

  119. Selam yasemin hanim sizinle gorusmek istiyorum numaranizi yollamanizi bekliyorum gorusmek uzere.

  120. Numaranı verirsen arayalım güzel kız, sende kazan biz de seni kazanalım ?

  121. bana mailden ulaşırsan sevinirim

  122. Bana ulaşır mısın lütfen ?

  123. Numaram e postadadrr

  124. İletisim nasil olcsk acilllll

  125. mrb cnm seninle tanışmayı ve görüşmeyi çok isterim kabul edersen çok sevinirim Ltfn kırma beni şimdiden o güzel vajinan dan öpüyor ve yalıyorum

  126. Bir gece gecirebilirmiyiz

  127. Kisa bir sureligine musaitim teletfon numaraniz lutfen…

  128. Tel bekliyorum yas 27 kesinlikle gelicem

  129. slm yasemin msj atman yeter

  130. Meraba yasemin hanım isteyeninz cok bilmiyorum bna sra gelirmi ama sansmı denemek isterim konusmalarınızı samimi buldum okadar kisi arasnda ben 22 yasndaym.grusmek iaterseniz msj atabilirsiniz simdiden t.derim

  131. Merabalar yasemin n hanm ben 22 yasnda bir gencim konismalarnzı samimi buldum o yuzden yazdım bilmiyorum talibiniz cok ama bna sra gelirmi sizonle gorusmek istrom şimdiden n t.ederom

  132. Slm ismim fahrettin Adana hatayda yaşıyorum bekarim yanı diğer adıyla dulum size biraz kendimi tanıtmak isterim moda sektorundeyim giyim sektöründe çalışıyorum yaş 41 boy 178 kilo 90 yapılı kısa biraz kır saçlı biriyimdir ben burda açık Konuşayım arkadaslik için girdim uzun sureli kısa sureli ben sizin yanı ben bir bayanın istekleri benim için ilk onceliktir sizinle tanışmak isterim sizde isterseniz sizinle gorusmek isterim saygilar

  133. Merhaba yiğit ben. 30 yaşındayım. Sizinle görüşmek istiyorum. Bana dönmenizi sabırsızlıkla bekliyorum.

  134. Slm canım gzl gün ve geceler için benile temas a gecebili rsin ne istediğini bilen nsl davranılmasını bayan ruhundan anlayan hoş muhabbeti deneyimli tecrübeli bir bey im yaş 30 dizinde seveceginize eminim dostluğun yeri geldiğinde sır tutmanın gerekliliğini bilirim daha neler anlatmak isterim ama kelimeler yetersiz kalır en güzeli siz benimle irtibata geçin gzl muhabbet ve zevkleri birlikte tatalim gorusmek üzere Kıb canim

  135. Gecelik görüşmek istiyorum bekliyorum yaş 35

  136. numara bekliyorum 🙂

  137. Selam numaranızı atar mısınız rica etsem

  138. No atsana

  139. adanaden ulasmya calisiyorum size irtibata gecebili miyiz

  140. Slm numaranizi gonderirmisiniz

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

  • Fiyatı 30 TL olan eskort; Neslihan

    by on 2 Ocak 2015 - 406 Comments

    Merhabalar ben yeni Adana ucuz escort bayanlarından Neslihan. Başlığı yanlış okumadınız ve gerçekten iki seans ücretim 30 TL’dir ve bundan hiç bir şekilde utanmıyorum. Bugüne kadar ucuz escortlara hep farklı gözle bakıldı ancak benim gibi fiziği düzgün ve esmer bir lolita ile birlikte olan olmamıştır. Buna eminim çünkü ucuz esc bayanların hepsi sadece 3-4 dakikalık […]

  • Türbanlı ve gizli escort bayan Gülşah

    by on 18 Aralık 2014 - 165 Comments

    Selamlar ben Adana’in en gizli ve en seksi türbanlısı GÜLŞAH. Nasılsınız? Beni sorarsanız aslında çok korkuyorum mesleğim ailemden birinin kulağına gidecek diye. Ben escortluğa 22 yaşında başladım ve 4 senedir devam ediyorum. Beni merak ediyorsanız, hafif dolgun yani balık etli, kendini bilen bir bayanım. Hani şu dışarıda gördüğünüz ve fiziğine hayran kalıp ‘at gibi hatun […]

  • 20 lira seans ücreti alan olgun Çiğdem

    by on 12 Ocak 2015 - 235 Comments

    Ben Çiğden hepinizi selamlamak istiyorum. Başlığı yanlış okuduğunuzu düşünmeyin lütfen. Ben bu işi zevk için yapan ancak yıpranmış, yaşlı bir bayanım. 42 yaşında balık etli ve olgun bir bayan olarak erkek bulmamın ne kadar zor olduğunu anlatmak dahi istemiyorum. Sizlerden resimlerimi paylaşarak bana gelmenizi beklemekteyim. Umarım aradığım ilişkileri yakalarım. Çünkü yalnız ve ilgisiz olmak ne […]

  • Adana Gecelik Escortlar Numaraları

    by on 21 Eylül 2014 - 0 Comments

    Adana’in en güzel semtlerinden birinde çalışıyor olmak beni mutlu ediyor. Erkekler ile sürekli olarak iletişim halindeyim ve bu sahip olduğum özgüveni daha üst seviyelere taşıyor diyebilirim. Kendine güvenen ve kendine bakan özle bir kadın odluğumu düşünüyorum ve yıllardır da bu işi yapıyorum. Alsancak escort aramalarında karşınıza çıkıyorum ve adana ucuz escort gibi aramalar ile de yine […]

  • Geceliği 200 TL olan ucuz eskort kız; Zeynep

    by on 6 Ocak 2015 - 171 Comments

    Selamlar ben Adana’in yeni, çıtır ve ucuz eskort kızı Zeynep. Sizlere adana’dan yazıyorum ancak bu sizi yanıltmasın, her yere gelebilirim. Ben bu işi çoğunlukla zevk için yapıyorum ve bu yüzden fiyatı ucuz tutuyorum. Benimle parklarda, arabadınızda, otellerde, pansiyonlarda ve kendi evinizde görüşebilirsiniz. Her ortama ve her fanteziye uyum sağlayabilecek 22 yaşında bir bayan olarak sizlere […]